Hoe gaan wij te werk?

Voordat de Pannavoetbal workshop daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep door middel van een kort vragenrondje waarin duidelijk word gemaakt wat pannavoetbal nou precies is.Vervolgens geven wij aan de workshop als volgt invulling:

1
We beginnen de workshop met het geven van een korte en actieve warming-up. Het doel van de warming-up is het verkleinen van de kans op blessures tijdens de workshop. Tijdens een Warming Up bereid je je lichaam voor op een zware inspanning.
 
2
Na de warming-up beginnen we met het eerste gedeelte van de workshop pannavoetbal. Hier leren de deelnemers de basisregels en technieken van het pannavoetbal. Deze vind je ook terug op onze DVD.
 
3
Na de workshop wordt het tijd om hetgeen wat geleerd is toe te passen in de praktijk. Dit doen we in de vorm van een echte pannavoetbal competitie.
 
4
Aan het einde van de workshop doen we gezamelijk nog een ontspannen cooling-down.

Workshop info

Losse workshop duur: 60 - 90 minuten
Aantal deelnemers: Max. 30
Benodigdheden: Pionnen, Lintjes
Ruimte:gymzaal, schoolplein of grote ruimte

De workshop Pannavoetbal kan gecombineerd worden met de volgende onderdelen:

Videoclip

Pannaworkshop plus het opnemen van een videoclip


Een eigen videoclip bij de aangeleerde trucs bij u op kantoor, school of op een andere geschikte locatie. Samen met de docent word gezocht naar leuke en interessante shots die opgenomen kunnen worden voor de videoclip.

Het beeldmateriaal zal dan op korte termijn worden gemonteerd door onze video editors. Er wordt een stoere videoclip van gemaakt welke later nog eens rustig kan worden teruggekeken. Meer info

Presentatie/optreden

Pannaworkshop plus presentatie/optreden


U kunt er ook voor kiezen de aangeleerde trucs en acties te presenteren op een geschikte locatie op school of binnen het bedrijf / de instelling. Er kan bijvoorbeeld worden opgetreden voor medeleerlingen, collega’s of ouders.
Indien op de locatie geen geluidsapparatuur aanwezig is, kunnen wij hier in overleg zorg voor dragen.

De deelnemers zullen hierbij worden begeleid en ondersteund door de workshopdocenten die veel podiumervaring hebben. Meer info

Battle/wedstrijd

Pannaworkshop plus een battle/wedstrijd


Verder kunnen de deelnemers van deze workshop, in groepjes aan de slag met een eigen toernooi en proberen hiermee de opponenten te verslaan.

De battle kan in een besloten groep worden gehouden. De locatie kan een gymzaal of schoolplein zijn. Meer info

Show

Pannaworkshop plus een show


Om de workshopdag een extra dimensie te geven is het mogelijk om naast de workshops panna een pannashow te boeken.

Deze zal worden verzorgd door de PannaMasters van de pannafabriek. Meer info